logo

Weteringstraat 39-A 1017 SM Amsterdam
Telefoon (020) 670 76 60


wonen@vanatotzmakelaardij.nl
annoeska@vanatotzmakelaardij.nl

006

logo

Verkoop

Bedankt voor uw bijdrage.

Vergierdeweg 177

Annoeska van Zoelen is deskundig en vriendelijk en heeft enorm veel voor ons gedaan. Ze heeft ons huis verkocht toen wij op vakantie waren: ze regelde het open huis, ontwikkelde een verkoopstrategie en onderhandelde met de koper. Intussen waren wij zorgeloos op vakantie.

Haarlem

Rosa Spierlaan 382

De markt zat uiteraard mee met een record verkoopprijs tot gevolg, maar de deskundigheid van Annoeska van A tot Z makelaars speelde hier ook een grote rol in. Met haar tips en adviezen op verschillende vlakken heeft ze ons uitstekend voorzien van de juiste hulp. Ook haar flexibiliteit (open huis op een zaterdagochtend/middag) los van de open huizen dag werd zeer goed gewaardeerd. Met Annoeska weet je dat je een makelaar hebt die je kan vertrouwen en die niet haar eigen weg gaat als je bepaalde zaken op een bepaalde manier graag wilt verlopen. Kortom, een dikke 10 willen we haar geven!

Majella 26

Annoeska begrijpt niet alleen hoe de markt werkt, zij begrijpt mensen. Haar verkoopondersteuning was subliem: dankzij de mooie foto's, goede prijsstelling en verkooptactiek was binnen een week de verkoop rond met een betrouwbare koper. Het hele proces is soepel verlopen en ik voelde me gerust omdat zij alles perfect in de gaten hield. Een 10 waard op alle aspecten!

Kringloop 307 -III

Annoeska is een zeer betrokken makelaar! Niets is haar teveel om haar klant bij te staan en ervoor te zorgen dat je woning perfect wordt aangeboden. Erg goed geïnformeerd staat ze potentiële kopers te woord. Wij zijn erg blij dat we haar als makelaar hebben mogen leren kennen. Voor een eventuele volgende verkoop zal Annoeska weer nummer 1 zijn voor ons! Hartelijk dank voor alles!!

Baarsstraat 10 -2

Annoeska van Zoelen is een zeer kundige, zorgvuldig werkende, betrokken en bovenal ook sympathieke makelaar. Zij heeft niet alleen de verkoop van mijn oude woning begeleid maar ook de aankoop van mijn nieuwe woning en beide zijn zeer naar wens verlopen. Met name haar persoonlijke aanpak sprak mij erg aan waarbij ze effectief meedenkt en duidelijk aangeeft wat wel en niet mogelijk is. Ze toont zich daarbij een goede onderhandelaarster. Annoeska is oprecht geinteresseerd en komt (anders dan de andere Amsterdamse makelaars) gewoon op de fiets. Ik kan haar van harte aanbevelen.

-

Anouska is erg grondig. Ze is zeer transparant en geeft veel informatie. Ook heeft ze geluisterd naar de wensen van ons en daad bij woord gevoegd. Ook was zij altijd bereikbaar telefonisch of via mail. Dit hebben wij als erg prettig ervaren.

-

Annoeska overlegt goed wat de wensen van de klant zijn. Ik was veel op reis in de periode van de verkoop maar het overleg ging prima. Annoeska is super!

-

Annoeska is een topper. Ze is pro-actief en weet hoe ze iets moet verkopen. Alle bijkomende werkzaamheden doet ze met veel routine in no-time. Als verkoopmakelaar beveel ik haar zeker aan. Ze is zeer servicegericht en zeer goed bereikbaar. Voor mij is het een topper!

-

Annoeska van Zoelen van van AtotZmakelaardij was een even deskundige als prettige partner bij de verkoop van mijn huis. Het was een moeilijke markt en geen gemakkelijk verkoop-object, door enkele complicaties met erfdienstbaarheden en een onjuiste splitsingsakte. Annoeska had een goed begrip voor alle voor- en nadelen van mijn appartement voor eventuele kopers en kon de afwegingen goed presenteren aan geïnteresseerden. Ze begreep dat ik geen haast had en had het geduld met mij te wachten op de juiste koper, wat uiteindelijk tot een verkoop geleid heeft waarbij alle partijen tevreden waren over voorwaarden en prijs. Ik zou Annoeska beslist aanraden voor wie een pand of appartement wil kopen op de Amsterdamse markt, waarover ze gedegen kennis en inzicht heeft te bieden.

-

Annoeska is een hele deskundig makelaar. Wij zijn heel tevreden over haar. De communicatie verliep makkelijk, ze hield ons heel goed op de hoogte van alles. En ook met vragen konden we altijd bij haar terecht en kregen we snel antwoord.