logo

Weteringstraat 39-A 1017 SM Amsterdam
Telefoon (020) 670 76 60


wonen@vanatotzmakelaardij.nl
annoeska@vanatotzmakelaardij.nl

006

logo

Verkoop

Bedankt voor uw bijdrage.

Maclaine Pontstraat 31 in Alkmaar

Annoeska heeft een uitstekende job verricht. Zeer precies en volledig advies. Onderzoek tot in de puntjes. Niet alleen de juridische kanten van de zaak maar ook vakinhoudelijk over de staat van het huis, de pluspunten en zaken waaraan aandacht besteed moest worden. Bijzonder vriendelijk in de omgang, geduldig, zeer ter zake kundig. Had niet beter gekund.

Recht Boomssloot

Annoeska van Zoelen heeft mij fantastisch bij de verkoop begeleid. Haar aanpak is erg persoonlijk, maar ook de zakelijke kant was tot in de puntjes verzorgd. Ook haar fotograaf en haar collega die de rondleidingen deed, waren sympathiek en hebben prima werk geleverd. Honderd procent aanbeveling!

Montfoorthof - Amsterdam

Wij hebben Annoeska als een heel vriendelijk en kundig makelaar ervaren.
Ze is heel laagdrempelig in de communicatie en ze heeft altijd geduldig de tijd genomen om zaken op een duidelijk manier uit te leggen.
Wij zijn erg tevreden hoe ze het hele verkoopproces voor ons van A tot Z heeft begeleid. Wat dat betreft doet ze haar naam eer aan.
Bedankt Annoeska !

Familie Ishaak


Familie Ishaak Amsterdam

2021-08-26 14:12:00

De Eendracht

Ook deze keer weer dankbaar gebruik gemaakt van de kennis en kwaliteit van Annoeska. Voor mij een welkome uitzondering in makelaardijland, want blijft down-to-earth, denkt mee en geeft goede adviezen. Ook prettig : meteen taxateur in huis erbij.

Amsterdamstraat, Haarlem

Leuke vlotte makelaar die van wanten weet. Appartement was in 2 weken verkocht. Verder na de verkoop ook nog betrokken bij de nazorg.

2020-07-14 14:15:50

Maldenhof, Amsterdam Zuid Oost

Het contact en de service is zoals de naam al zegt.
Van A tot Z super.
Deze vrouw is een topper zeer vakkundig.
Open en eerlijk en zegt waar het op staat.
Controleert grondig wat de prijzen in de omgeving zijn.
Om zo in overleg tot een eerlijke prijs te bepalen.
Een makelaar die zich 100% inzet voor de verkoper, altijd goed te bereiken is en de tijd neemt om alles goed uit te leggen.

2020-07-14 14:16:24

Olifantswerf, Amsterdam

AtotZ makelaardij heeft mij al twee keer succesvol geholpen met de aan- en verkoop van mijn huis. Zeer goede marktkennis, persoonlijk, toegankelijk, prettig in de omgang, flexibel en resultaatsgericht. Een aanrader!

2020-07-14 14:16:40

-

Annouska is een zeer deskundige makelaar. Naast de vereiste kennis op haar vakgebied (die ze perfect beheerst) beschikt zij over een groot inlevingsvermogen, een combinatie die de verkoper/koper in staat stelt zich 'professioneel' en effectief op de huizenmarkt te bewegen. Annouska communiceert open, direct en helder. Voor een verkoper/koper is dat heel prettig, want die weet waar hij/zij aan toe is en krijgt - snel - feedback. Maar ook voor geïnteresseerden in een verkoopobject maakt zij daarmee het contact laagdrempelig, wat kansen optimaliseert. Zij behartigt de belangen van degene(n) die zij vertegenwoordigt uitstekend en daarbij heeft ze plezier in haar werk, dat zij op haar eigen creatieve manier neerzet. Een echte topper!

-

Dat je al die tijd hebt genomen om iedereen goed te informeren en te woord te staan. Klasse. petje af. 

-

Excellent support, kept us informed every step of the way, which as an expat leaving The Netherlands was invaluable. Gave us direct, pragmatic advice to achieve the sale as quick as possible. Excellent negotiation skills and really looked after our interests in the negotiations with the Buyer.

-

Erg goede makelaar. Heeft ons goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Vriendelijk en eerlijk. Er was een familiegeschil, zij is hier op een heel prettige onpartijdige manier, en ter volle tevredenheid mee omgegaan. Zeer aanbevelingswaardig. 

-

Heerlijk open, snelle en directe communicatie gecombineerd met een no-nonsense 'aanpakken-mentaliteit' en veel persoonlijke aandacht; alle kwaliteiten die een ieder graag ziet bij zijn/haar makelaar, maar volgens mij vaak genoeg niet altijd krijgt! Deze combinatie maakt Annoeska een geweldige partner om te hebben in deze, op het moment, enorm lastige huizenmarkt.

-

Ik vind Annoeska een deskundig en enthousiaste makelaar. Zij is open, eerlijk en direct zodat je weet waar je aan toe bent. Ze verdiept zich in de wensen van haar klant, geeft goede adviezen en vertelt je of iets realistisch is of niet. Ik beveel haar van harte aan!

-

Annoeska bleef vrolijk en doelgericht bezig met de verkoop, ook op de momenten dat alles tegen zat. Kopers die afhaakten na aankoop en andere vertragende factoren waren voor haar geen probleem om zich volledig in te blijven zetten voor een optimaal resultaat. Haar open manier van communiceren, met veel terugkoppeling, was daarbij voor ons een groot voordeel.

-

Prima begeleiding tijdens het hele verkoop traject. Goede adviezen waarbij je eigen inbreng ook zeker telt. Alles perfect in overleg gegeaan.

-

Annoeska is een hele deskundig makelaar. Wij zijn heel tevreden over haar. De communicatie verliep makkelijk, ze hield ons heel goed op de hoogte van alles. En ook met vragen konden we altijd bij haar terecht en kregen we snel antwoord.

-

Annoeska van Zoelen van van AtotZmakelaardij was een even deskundige als prettige partner bij de verkoop van mijn huis. Het was een moeilijke markt en geen gemakkelijk verkoop-object, door enkele complicaties met erfdienstbaarheden en een onjuiste splitsingsakte. Annoeska had een goed begrip voor alle voor- en nadelen van mijn appartement voor eventuele kopers en kon de afwegingen goed presenteren aan geïnteresseerden. Ze begreep dat ik geen haast had en had het geduld met mij te wachten op de juiste koper, wat uiteindelijk tot een verkoop geleid heeft waarbij alle partijen tevreden waren over voorwaarden en prijs. Ik zou Annoeska beslist aanraden voor wie een pand of appartement wil kopen op de Amsterdamse markt, waarover ze gedegen kennis en inzicht heeft te bieden.

-

Annoeska is een topper. Ze is pro-actief en weet hoe ze iets moet verkopen. Alle bijkomende werkzaamheden doet ze met veel routine in no-time. Als verkoopmakelaar beveel ik haar zeker aan. Ze is zeer servicegericht en zeer goed bereikbaar. Voor mij is het een topper!

-

Annoeska overlegt goed wat de wensen van de klant zijn. Ik was veel op reis in de periode van de verkoop maar het overleg ging prima. Annoeska is super!

-

Anouska is erg grondig. Ze is zeer transparant en geeft veel informatie. Ook heeft ze geluisterd naar de wensen van ons en daad bij woord gevoegd. Ook was zij altijd bereikbaar telefonisch of via mail. Dit hebben wij als erg prettig ervaren.

Majella 26

Annoeska begrijpt niet alleen hoe de markt werkt, zij begrijpt mensen. Haar verkoopondersteuning was subliem: dankzij de mooie foto's, goede prijsstelling en verkooptactiek was binnen een week de verkoop rond met een betrouwbare koper. Het hele proces is soepel verlopen en ik voelde me gerust omdat zij alles perfect in de gaten hield. Een 10 waard op alle aspecten!

Vergierdeweg 177

Annoeska van Zoelen is deskundig en vriendelijk en heeft enorm veel voor ons gedaan. Ze heeft ons huis verkocht toen wij op vakantie waren: ze regelde het open huis, ontwikkelde een verkoopstrategie en onderhandelde met de koper. Intussen waren wij zorgeloos op vakantie.

Haarlem

Baarsstraat 10 -2

Annoeska van Zoelen is een zeer kundige, zorgvuldig werkende, betrokken en bovenal ook sympathieke makelaar. Zij heeft niet alleen de verkoop van mijn oude woning begeleid maar ook de aankoop van mijn nieuwe woning en beide zijn zeer naar wens verlopen. Met name haar persoonlijke aanpak sprak mij erg aan waarbij ze effectief meedenkt en duidelijk aangeeft wat wel en niet mogelijk is. Ze toont zich daarbij een goede onderhandelaarster. Annoeska is oprecht geinteresseerd en komt (anders dan de andere Amsterdamse makelaars) gewoon op de fiets. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Rosa Spierlaan 382

De markt zat uiteraard mee met een record verkoopprijs tot gevolg, maar de deskundigheid van Annoeska van A tot Z makelaars speelde hier ook een grote rol in. Met haar tips en adviezen op verschillende vlakken heeft ze ons uitstekend voorzien van de juiste hulp. Ook haar flexibiliteit (open huis op een zaterdagochtend/middag) los van de open huizen dag werd zeer goed gewaardeerd. Met Annoeska weet je dat je een makelaar hebt die je kan vertrouwen en die niet haar eigen weg gaat als je bepaalde zaken op een bepaalde manier graag wilt verlopen. Kortom, een dikke 10 willen we haar geven!

Kringloop 307 -III

Annoeska is een zeer betrokken makelaar! Niets is haar teveel om haar klant bij te staan en ervoor te zorgen dat je woning perfect wordt aangeboden. Erg goed geïnformeerd staat ze potentiële kopers te woord. Wij zijn erg blij dat we haar als makelaar hebben mogen leren kennen. Voor een eventuele volgende verkoop zal Annoeska weer nummer 1 zijn voor ons! Hartelijk dank voor alles!!

2018-07-03 12:49:29