logo

Weteringstraat 39-A 1017 SM Amsterdam
Telefoon (020) 670 76 60


wonen@vanatotzmakelaardij.nl
annoeska@vanatotzmakelaardij.nl

006

logo

Aankoop

Bedankt voor uw bijdrage.

Warmondstraat Amsterdam Zuid

Harriet: Annoeska gaat grondig, gedegen te werk. Zij floddert niet wat raak: zij kijkt en speurt in een woning bij de aankoop. Annoeska kent de markt, onderhandelt voor de beste prijs voor haar klant.

Zij is direct, betrokken, houdt zich aan aan haar woord, matcht mens en huis, geeft meer dan 100%, is professioneel en deskundig. 'Een huis wordt je thuis en die connectie maakt zij’.

Joachim: Annoeska is eerlijk, no nonsense mentaliteit, deskundig, kortom, jouw expert bij (ver-)koop en taxatie.

Czaar Peterstraat

We were extremely happy with Annoeska from vanAtotZmakelaardij. This was our first purchase so we were looking for someone who would guide us through all the necessary steps with patience and understanding. Annoeska went above and beyond by giving us lots of valuable advice and plenty of time to help us make the right decision. Annoeska was extremely supportive and understood how to work with us to figure out what we found important and to gradually develop the confidence to know when to go for the right property. In addition, Annoeska's experience with the market showed. She was confident and efficient when joining us at viewings and her knowledge of structural details ensured that we ended up with an apartment that feels both extremely solid as well as comfortable. We have, and will continue to recommend her to all friends and colleagues who are planning to buy.

2021-04-16 19:49:41

Charlotte de Bourbonstraat

Annoeska is een aardige, deskundige en doortastende makelaar. Ze kent de markt heel goed, zit er bovenop en onderhandeld snel en scherp. Geen blabla of gebakken lucht. Ze heeft onze aankoop van A tot Z begeleid in een heel prettig contact. Echt alles was top!! Ik kan niet anders zeggen: makelaar nodig in Amsterdam; bel Annoeska!!

2021-01-13 16:03:51

Andries Copierstraat +PP

Onze makelaar heeft ons geholpen met het bemachtigen van een appartement waar we al relatief laat bij kwamen, wat in Amsterdam je kansen zeer verkleint. Ondanks dit sprong ze erop toen wij aangaven dat dit het appartement voor ons was. Ze heeft het zo voor ons kunnen onderhandelen, dat ondanks dat we niet het hoogste bod hadden, wel het appartement konden kopen wegens bepaalde voorwaarden.

Aalsmeerderweg, Aalsmeer

Ook deze keer weer dankbaar gebruik gemaakt van de kennis en kwaliteit van Annoeska. Voor mij een welkome uitzondering in makelaardijland, want blijft down-to-earth, denkt mee en geeft goede adviezen. Ook prettig : meteen taxateur in huis erbij.

Buskenblaserstraat | Amsterdam West

Annoeska is een eigenzinnige en deskundige makelaar. Ze geeft gevraagd en ongevraagd advies over allerlei zaken welke van belang kunnen zijn voor de aankoop. In ons geval hebben we het 3de appartement dat we bekeken hebben kunnen aankopen en dat komt o.a. door de snelle en doelgerichte communicatie en handelen van Annoeska.

Wij zullen een volgende aankoop in de regie Amsterdam zeker weer met Annoeska doen.

Elegaststraat, Amsterdam

Makelaar is deskundig, secuur, zeer betrokken en geeft veel persoonlijke aandacht.
Ik ben herhaaldelijk op dit huis geattendeerd, zonder deze makelaar was dit huis zéker aan mijn aandacht ontsnapt.

Anna van Burenlaan, Santpoort-Zuid

We zijn heel tevreden met de diensten van vanAtotZmakelaardij en hebben haar al aan meerdere vrienden aanbevolen. Ze bereid zich goed voor bij de bezichtigingen en voor de prijsonderhandelingen. Ze heeft oog voor de details en ze nam ons stap voor stap het proces door van aankoop en verkoop.

Nico Jessekade, Amsterdam IJburg

Annoeska van Zoelen is een fantastische, betrokken makelaar die helemaal voor haar opdrachtgever gaat. Ze koppelt gedegen kennis van de markt aan een goed instinct voor belangen die spelen. Ze zorgt dat ze het naadje van de kous weet van het huis dat ze aan- of verkoopt en speelt een fantastische rol in onderhandelingen.

-

Zeer goede ervaring met vanAtotZmakelaardij! Het hele traject van intake t/m de levering van het huis is zeer goed begeleid, zeker omdat het de aankoop van mijn eerste huis betrof en ik eigenlijk zeer weinig van deze materie afwist.

-

Annouska van Zoelen, van Van A tot Z Makelaardij, is een zeer deskundige makelaar en taxateur, die ons heeft geholpen met zowel de verkoop van ons oude huis als de aankoop van ons nieuwe huis. Naast de vereiste kennis op haar vakgebied (die ze perfect beheerst) beschikt zij over een groot inlevingsvermogen, een combinatie die verkoper of koper in staat stelt zich 'professioneel' en effectief op de huizenmarkt te begeven. Annouska communiceert open, direct en helder. Ze zegt de dingen zoals ze zijn en geeft vanuit haar ervaring inschattingen aan die kloppen. Voor een verkoper/koper is dat heel prettig. Zo weet je waar je aan toe bent, en ook krijg je - snel - feedback (als er kijkers geweest zijn wil je meteen weten hoe of wat - daar wil je dus niet dagenlang op wachten). Maar ook voor geïnteresseerden in een verkoopobject maakt ze daarmee het contact laagdrempelig, wat kansen optimaliseert. Zij behartigt de belangen van degene(n) die zij vertegenwoordigt uitstekend. Ze heeft plezier in haar werk, dat zij op haar eigen creatieve manier neerzet. Ze is bereid de extra stappen te doen die een verkoop soms vereist. Ook de afhandeling van de aankoop (soms nog niet zo eenvoudig als er achteraf iets toch niet in orde blijkt) stuurt zij goed en duidelijk aan. Een echte topper! Laatste tip voor koper/verkoper die met Annouska in zee gaat: goed luisteren naar haar. Niet eigenwijs zijn en andere prijzen aan willen houden of bepaalde verzekeringen niet afsluiten als zij zegt dat je dat wel moet doen. Dan kan je echt niet stuk!

-

Integere makelaar, hartelijk, heel goed bereikbaar, prettige samenwerking. Wij kunnen Annoeska van Zoelen van harte aanbevelen!

-

Working with http://www.vanatotzmakelaardij.nl/ was a great pleasure! Extremely professional, always there to answer your question! I would strongly recommand Annoeska van Zoelen ' agency which has over 15 years experience in the field! She took care of everything from the begining till the end litterally from A to Z. Thank you again for helping me finding the perfect appartment in a very short notice

-

Annoeska van Zoelen van VanAtotZmakelaardij is open, competent, deskundig en betrokken. Ze begreep precies wat voor een soort woningen wij zochten. Ze stelde goede vragen. Ook viel me op dat ze door haar empathische vermogen goed kon inspelen op verschillende karakters bij verkopende partijen: heel waardevol! Bij de woningbezoeken was ze steeds goed voorbereid. En nauwgezet tot het eind van het verkoopproces. Ik was heel erg tevreden.

-

Annoeska van Zoelen is een zeer vakbekwame, betrouwbare en betrokken makelaar die de wens(en) van haar cliënten goed aanvoelt. Zij zet zich 100% in voor haar cliënten en geeft deskundig en eerlijk advies, zowel tijdens de zoektocht naar een huis als tijdens de aankooponderhandelingen.

Eerste Jan van der Heijdenstraat 34 a

We contacted Annoeska Van Zoelen in order to buy apartment in Amsterdam and we are very happy with our experience. Annoeska is highly professional and very knowledgable and she was a pleasure to work with. She is very proactive and thorough and she carefully examined all aspects involved with the purchase. She paid careful attention to things that we might have overlooked like the foundation or the moist in the apartment. We very much recommend Annoeska to anyone buying an apartment.

Nicolaas Beetsstraat 25

Bij het kopen van een woning van een woningbouwvereninging denk je al snel, daar heb je toch geen makelaar voor nodig. Het lijkt immers een heldere probleemloze koop te worden. en ondanks der bereidwilligheid van de verkopende partij en de verkopende makelaar, zijn er altijd onverwachte zaken die mede door mijn makelaar aan het licht zijn gekomen. Bij van A tot Z makelaars was ik geen nummertje, niet de zoveelste dossier. Annoeska belde dagelijks, was betrokken bij alle stappen van het aankoopproces, ook daar waar ze als makelaar niet bij nodig was. ik noem het oprecht betrokken. Ze verteld wat de mogelijk en belangrijker nog de onmogelijkheden zijn binnen de koop van een appartement. Ook tijdens de onderhandelingen blijkt haar persoonlijke en betrokken houding vertrouwen te genereren bij de verkopende partij wat tot de beste aankoop zorgt. ik had mij geen betere makelaars kunnen indenken, ook de verkoop van mijn huidige appartement heeft ze ver boven verwachting weten uit te voeren, met oog voor alle details en mogelijkheden. over tien jaar wanneer ik een volgende stap zal maken, is zij de eerste die ik bel!

Tarwekamp 212

Contact verliep erg fijn, duidelijke communicatie en goede samenwerking. Vanaf het eerste moment heeft Annoeska mij alles willen uitleggen over de aankoop van mijn eerste woning. Ondanks dat ik er zoveel van heb geleerd dat ik het nu bijna wel zelf kan, zal ik alsnog Annoeska inschakelen bij de zoektocht van een volgende woning. Een echte aanrader!

Van Oldenbarneveldtstraat 63 III

The broker was very responsive. It has meticulously reviewed all apartments we interested in, provided an opinion about pros/cons and evaluated potential value of them. It showed a proactive approach during our apartment search and provided us apartment options that meet our criteria. We had beneficial and clear discussions to make the right choice. At the bidding stage we benefited their experience a lot. They helped a lot reviewing documents and guiding us on the process. The price/quality of the service was excellent. We can recommend the service especially in this very competitive house search environment. Thanks a lot again..

Reinwardtstraat 382 hs

Annoeska helped us in the final negotiation phase and did a great job there. We are also grateful for the different piece of advises she provided us with and her continuous assistance during and after the acquisition. We can definitely recommend Van A to Z for your purchase project in Amsterdam.

Blauwe Gans 5

Annoeska Na een eerdere slechte ervaring met een makelaar in 2007 had ik bijna al het vertrouwen in de makelaardij verloren. Annoeska bewijst dat er nog echt makelaars bestaan van waar je echt op aan kan. Ze blinkt uit met haar no-nonsense persoonlijke aanpak, transparantie, heldere adviezen en resultaat. Zeer tevreden klant!

Buitenhof 71

Deze makelaar onderscheidt zich van de rest. Door haar professionele instelling en haar enorme betrokkenheid en ervaring lukt het haar om het beoogde resultaat te bereiken. Zij neemt alles van je over en regelt het zodanig dat je zelf heel weinig hoeft te doen. Deze makelaar is van harte aan te bevelen. Kan goed onderhandelen en verdient zichzelf onmiddellijk terug . Highly recommended!

Uithoorn