logo

Weteringstraat 39-A 1017 SM Amsterdam
Telefoon (020) 670 76 60


wonen@vanatotzmakelaardij.nl
annoeska@vanatotzmakelaardij.nl

004

logo

Montfoorthof 151 te 1106 JV Amsterdam Vraagprijs € 265.000,-- k.k.

Zij-vooraanzicht-Medium
Woonkamer-1-Medium
Woonkamer-ri-fiep-2--Medium
Woonkamer-ri-keuken-3-Medium
Keuken-ri-woonkamer-Medium
Keuken-ri-balkon-4--Medium
Eetkamer-Balkon-Medium
3e-Slaapkamer-Medium
Balkon-Medium
2e-Slaapkamer-Medium

 

Aan de rand van Amsterdam Zuidoost in de groene, weids opgezette woonwijk Holendrecht, mogen wij u dit goed onderhouden en met liefde bewoonde appartement te koop aanbieden:

Dit heerlijk lichte en straks ZEER MODERN en ENERGIEZUINIGE vier kamer appartement van maar liefst 89 m2 beschikt over een praktische indeling verdeeld over een centrale hal met garderoberuimte, intercominstallatie, grote inpandige berging, een riante woonkamer met semi open keuken grenzend aan een ruim balkon, één grote ouderslaapkamer, 2 (slaap)kamers van mooi formaat, de centraal gelegen badkamer en een separaat toilet. Op de begane grond bevindt zich de bijbehorende (fietsen) berging (4,8 m2).

De ruimtelijk opgezette woonwijk Holendrecht grenst ten Zuiden aan het landelijk gelegen Abcoude, en maakt deel uit van het ‘dorpse’ Gaasperdam*.

Het diverse aanbod aan recreatieve mogelijkheden is groot, denk aan de Gaasperplas, de jachthaven, natuurterrein De Riethoek, recreatiegebied De Hoge Dijk en de Ouderkerkerplas. Eveneens zijn de  talrijke (groot)stedelijke voorzieningen nabij gelegen.

Eén van de extra FANTASTISCHE PLUSPUNTEN van deze woning is de actieve houding van de VvE-leden en VvE Beheerder ten aanzien van VERDUURZAMING / ENERGIEBESPARING / MODERNISERING t.b.v. de appartementen in het wooncomplex.

Binnen een aantal jaren zal het appartementencomplex uitstekend GEMODERNISEERD zijn en aan ACTUELE energiezuinigheidseisen voldoen met hoogwaardig geïsoleerde daken, vloeren, gevels, zeer zuinige LED verlichting en kozijnen v.v. HR triple glas ramen!

De huidige gevelpanelen zullen worden vervangen door hoogwaardige isolerende kunststof panelen;
afbladderend verf behoort hiermee ook tot het verleden.
De ventilatie in de woningen zal vraag gestuurd te reguleren zijn.
Een deel van het dak zal worden gebruikt voor zonnepanelen t.b.v. collectief stroomgebruik.
Deze verduurzaming is alles in het kader van een geweldig energie rendement en actueel onderhoud van de appartementen.
Meer informatie hierover bij BIJZONDERHEDEN (onderaan) en opvraagbaar via ons kantoor.

Het VIER kamer appartement:

Via een gezellig hof met een mooi bomenrijk grasveld is er toegang tot het appartementencomplex.
De woning is gelegen op de 2e verdieping.
De hal, v.v. meterkast en intercom installatie, geeft toegang tot de badkamer, het separaat gelegen toilet, de inpandige (voorraad) berging, drie slaapkamers en de riante woonkamer met semi open wooneetkeuken. De wooneetkeuken en één slaapkamer geven beide toegang tot het balkon.
De woonkamer met wooneetkeuken zijn samen ca. 37 m2 groot, met recht een fantastische leefruimte! De grote ouderslaapkamer omvat ca. 13 m2. De twee andere (slaap)kamers zijn elke ca. 9 m2 groot.
VRIJE ligging, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de woning:
Vanuit de woonkamer en de slaapkamer aan de voorzijde, de 2 slaapkamers en het balkon aan de achterzijde is er weids uitzicht over de groene omgeving.
Dit vrije uitzicht biedt een extra fijn en rustig woongenot. De zonnige Zuid ligging geeft veel lichtinval evenals alle vertrekken v.v. grote raamkozijnen.
LUXE KEUKEN met SIEMENS inbouwapparatuur en granieten aanrechtblad (ca. 2016 / 2017):
De MOOIE Duitse keuken is gelegen in het verlengde van de woonkamer en beschikt over een schitterend granieten (hoek opgesteld) aanrechtblad, prachtig keukenwand spatscherm, Siemens inbouwapparatuur, aparte oven/ grill, aparte magnetron, vaatwasser, koelkast/ vriezer, spoelbak, gasfornuis, afzuigkap en veel opbergkasten / lades.

BADKAMER:

De badkamer is centraal gelegen en is uitgerust met doucheruimte, wastafel en plaats voor de wasmachine.

TOILET:

Separaat gelegen toilet met wasfontein. De opstelling van de C.V. installatie (t.b.v. warm water en verwarming) bevindt zich ook in deze ruimte.

De woning is grotendeels in lichte kleuren geschilderd (2016)  en in vrijwel het gehele appartement ligt een nette laminaat vloer (2016).

LOCATIE:

De woning is rustig gelegen in een mooi groenrijk hof vlakbij een speeltuin. Voor de dagelijkse boodschappen en diverse voorzieningen (zorgcentra, bibliotheek, kerk, scholen, kinderopvang en meer) kunt u terecht bij winkelcentrum Reigersbos of het nabij gelegen winkelcentrum Holendrecht.

Grote winkelcentra zoals 'De Amsterdamse Poort' en het moderne uitgaansgebied 'de Arenaboulevard' met o.a. bioscoop en restaurants zijn snel per fiets, auto of metro 50-en 54 te bereiken.

BEREIKBAARHEID:

De stations metro Reigersbos (op loopafstand) en NS Station Holendrecht (dichtbij) bieden uitstekende verbindingen naar o.a. Amsterdam centrum (via streekbussen, metro 50 / 54 en trein).

Met de auto is de A9, A10, A1, A2 en A6 naar diverse richtingen snel en eenvoudig te bereiken. Ook Luchthaven Schiphol is binnen ca. 20 minuten te bereiken.

RECREATIE / Parken:

Speelplaatsen en parkjes bevinden zich in de directe omgeving.

Recreatieve (wandel-, fiets-, watersport-) mogelijkheden zijn er in de directe omgeving onder meer in het natuurgebied de Gaasperplas met het prachtig omliggende park en strand, de nabij gelegen jachthaven, natuurterrein De Riethoek, recreatiegebied De Hoge Dijk en de Ouderkerkerplas.

U woont rustig, door natuur omgeven en toch nabij alle grootstedelijke voorzieningen.

Kortom, een heerlijk licht, riant 4 kamer appartement met zonnig gelegen balkon en berging dat over een aantal jaren voldoet aan uitstekende moderne en hoogwaardige energiezuinige wooneisen.

En gelegen op een centrale, gunstige Amsterdamse locatie!

Bent u nieuwsgierig geworden?

Bel / mail ons snel voor een afspraak. Wij laten u de woning graag zien!

BIJZONDERHEDEN

- Woonoppervlakte: 89 m² netto gebruiksoppervlakte,
- BALKON, ligging ZUID : 6,1 m2,
- BERGING: 4,6 m2 op de begane grond,
- ERFPACHT: 
AFGEKOCHT tot en met 28-02-2059,

na deze datum is er gekozen voor jaarlijkse eeuwige erfpacht (nog niet notarieel vastgelegd),

zeer gunstig eeuwig afkopen is (nu) nog mogelijk,

ENERGIELABEL:

C, na verduurzaming naar alle waarschijnlijkheid A

- Elektra: modern
- CV ketel ( 2008) eigendom: t.b.v. verwarming en warm water
- Oplevering: in overleg
- Parkeren: gratis en nabij volop mogelijkheden
- VvE :

Financieel gezonde, actieve en professionele VVE beheerder (Eigen Haard),

- Maandelijkse SERVICEKOSTEN nu € 130,90; 

Vanwege VERDUURZAMING van het VvE complex zullen de servicekosten binnen afzienbare tijd de komende jaren worden verhoogd naar ca. € 262,52 per maand.

De verwachting is dat in ca. 2025 de servicekosten verlaagd worden naar €220,-- per maand en mogelijk na algehele uitvoering van het verduurzamingsproject naar een nog lager maandelijks bedrag.

RESULTAAT VERDUURZAMING is een grote WINST aan ENERGIEBESPARING en goed onderhoud:

De VvE appartementen zullen na deze verduurzaming beschikken over hoogwaardige isolatie van o.a. vloeren, daken, gevels en raamkozijnen (HR triple glas!).

De ventilatie in de appartementen zal vraag gestuurd worden gereguleerd;

er wordt alleen (warme) ventilatielucht afgevoerd als dat wenselijk is.

Een deel van het dak zal worden benut voor het opwekken van collectief stroomgebruik middels zonnepanelen.

Ook zal de verlichting in de algemene ruimten van het VvE gebouw worden vervangen door zeer zuinige LED verlichting dat de VvE al snel veel geld zal besparen en op korte termijn de gezamenlijke VvE kas geld oplevert.

SUBSIDIE:

De verwachting (geen garantie) is dat de appartementseigenaren via subsidie een financiële tegemoetkoming ontvangen; hoeveel en wanneer er mogelijk subsidie wordt uitgekeerd wordt nu onderzocht. Deze subsidie vergoeding is niet reeds opgenomen in de verhoogde servicekosten.  

Ook worden de mogelijkheden bekeken om onder meer Holendrecht (deel van Gaasperdam) aardgasvrij te maken.  

* Gaasperdam is de verzamelnaam voor de woonwijk en het groengebied ten zuiden van de Gaasperdammerweg. Het blauwe hart van Gaasperdam is de Gaasperplas omringd door het Gaasperpark. In Gaasperdam liggen vier woonwijken: Nellestein, Holendrecht, Reigersbos en Gein.