logo

Weteringstraat 39-A 1017 SM Amsterdam
Telefoon (020) 670 76 60


wonen@vanatotzmakelaardij.nl
annoeska@vanatotzmakelaardij.nl

004

logo

Olifantswerf 45,1018 JT Amsterdam|VERKOCHT !

Gracht-aan-balkon-Custom
Gracht-ri-trein-Custom
Gang-ri-wkr-Custom
Woonkamer-Custom
Zitkamer-Custom
Veel-wand-wkr-Custom
Woonkamer-ri-keuken-Custom
Woonkamer-ri-balkon-Custom
Keuken-eetkamer-Custom
Eetgedeelte-Custom

 

VOOR EERSTE indruk van de woning, zie onze VIDEO presentatie op Funda

VOOR BEZICHTIGING RICHTLIJNEN, zie svp geheel onderaan.

Op de FANTASTISCHE locatie 'Kattenburg' in Amsterdam Centrum,
een voor velen nog te ontdekken PRACHT van een groen en waterrijk gebied bevindt zich dit fijne en GROTE 3 kamer hoekappartement met ligging aan wandelkade en water!

De woning is gelegen op de 2e verdieping en is bereikbaar via gemeenschappelijke LIFT of trappenhuis.
Op de begane grond bevindt zich de eigen (fietsen) berging.

Het Stadseiland Kattenburg is het meest Westelijk gelegen van de Oostelijke eilanden, aan de rand van hartje Amsterdam, op steenworp afstand van het Scheepvaartmuseum.

De scheepsbouw en het marine terrein vinden hun historie op dit Stadseiland.

Het marine terrein is volop in ontwikkeling. Er komen tal van nieuwe woningen en er wordt een gevarieerd programma geboden aan internationale kennisuitwisseling, werk, culturele voorzieningen en sport faciliteiten.

Met recht een TRIPLE A LOCATIE:
- De woningbouw op Kattenburg is ruimtelijk opgezet te midden van grote uitgestrekte grasvelden, lieflijke wandelroutes via kades langs vaarten en over bruggen,

- Tegelijkertijd bevindt zich op 5 minuten lopen de bruisende Amsterdamse binnenstad met al haar cultuur, historie, horeca, talrijke winkels, het IJ, het Centraal Station en zoveel meer!

INDELING:
De woning, met vrije hoekligging, veel lichttoetreding en vrij uitzicht, is gelegen op de 2e verdieping van een appartementencomplex met woonlagen t/m de 4e verdieping.
In de onderbouw bevindt zich de bijbehorende (fietsen) berging.

De centrale afsluitbare entree op de begane grond geeft middels trap of LIFT toegang tot de bovengelegen verdiepingen. De gemeenschappelijke hal op de 2e verdieping geeft via de afsluitbare entree toegang tot de overdekte galerij. Op de hoek, rustig gelegen, aan het eind van de de galerij bevindt zich de entree van dit appartement.

De gang is v.v. intercom, meterkast, separate wasmachine / droger ruimte en HR C.V. ketel. De gang geeft eveneens toegang tot alle grote vertrekken waaronder de royale woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, de centraal gelegen badkamer, separaat gelegen toilet en het grote balkon.

Keuken (2009):
De moderne en hoek opgestelde keuken (2009) is van alle gemakken voorzien en compleet uitgerust met inbouwapparatuur, o.a. een grill/oven/magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, 4-pitsgasfornuis en afzuigkap. Daarbij is de keuken voorzien van handige opbergkasten en lades.

De heerlijke lichte woonkamer met plek voor grote eettafel en gezellige zithoek geeft toegang tot het riante balkon dat over de volle breedte van de woning is gelegen. Zowel vanuit de woonkamer, de grote slaapkamer en het balkon is er vrij uitzicht over water, brug en wandelpad.

Op het grote balkon is er veel ruimte om te ontspannen, lezen, niets te doen en of enkel genieten van deze mooie ligging aan het water.

Het vrije uitzicht geeft een extra ruimtelijk effect aan zowel de woonkamer als de grootste slaapkamer (ca. 13 m2) die beide aan deze waterzijde gelegen zijn. De 2e slaapkamer van ruim formaat (ca. 9 m2) bevindt zich aan de voorzijde.

Badkamer en separaat toilet:
De badkamer is uitgerust met douche, wastafel en handdoekradiator. Het toilet met wasfonteintje is separaat gelegen. De badkamer en het toilet zijn centraal gelegen in de gang en vanuit iedere kamer afzonderlijk bereikbaar.

Verwarming en warm water:
Middels een eigen HR CV ketel (2008).

Vrijwel de gehele woonkamer is afgewerkt met een mooie houten vloer in een warme tint. De wanden zijn strak en in lichte kleuren afgewerkt.

Locatie:
Rustig, op de hoek gelegen, gelegen 3 kamer appartement met gras / speelveldje aan de voorzijde en wandelpad en water aan de achterzijde. De woning ligt vrijwel op de grens van het historische hart van Amsterdam met talrijke horeca- , winkel- en culturele voorzieningen.

Op loop-/ fietsafstand bevinden zich onder meer tal van winkels en delicatessenzaken in de onder meer geheel gerenoveerde Czaar Peterstraat.

De nabij gelegen grote supermarkt voor de dagelijkse boodschappen is gelegen op het naastgelegen Wittenburg (Kleine Wittenburgerstraat).

In de nabije omgeving zijn tal van trendy cafés en restaurants te vinden, zoals Bakers & Roasters, Pension Homeland, Roest, Scheepskameel, Restaurant Entrepot, Rosa & Rita en meer.

Het scheepvaartkwartier ligt om de hoek evenals het Oosterdok, het Scheepvaartmuseum, technisch centrum Nemo en het Muziekgebouw.

De Plantagebuurt met Artis en de Hortus (Botanicus), 'Brouwerij 't IJ', de Dappermarkt, Theater Carré en de Nieuwmarkt met het Waterlooplein bevinden zich op een kleine 5 a 10 minuten fietsen.

Scholen en kinderopvang zijn nabij gelegen.

Extra PLUS PUNTEN locatie, Verbinding hartje Centrum met de Oostelijke Stadseilanden:
De heringerichte - 800 meter- lange 'Eilandenboulevard' verbindt de Oostelijke Eilanden: Kattenburg, Wittenburg en Oostenburg via de Kattenburger- en Wittenburgerkade tot aan de Nieuwe Vaart; de openbare ruimte en weg tussen het Scheepsvaartmuseum en de Molen Brouwerij T IJ worden en zijn (grotendeels) vernieuwd en vergroend.

Het historische Marine terrein krijgt een nieuwe bestemming met de bouw van nieuwe woningen, uitwisseling van kennis door internationale innoverende topinstellingen, aanbod van cultuurvoorzieningen en indoor en outdoor sportfaciliteiten.

Bereikbaarheid:
De woning is uitstekend bereikbaar met auto (Piet Heintunnel A10 en IJtunnel). De A-10 sluit aan naar diverse verbindingswegen. Openbaar vervoer voorzieningen zijn uitstekend en nabij gelegen, o.a. diverse buslijnen (22, 48), tramlijn 26 en het op een paar minuten fietsen gelegen Centraal Station. Met de fiets is de woning eveneens zeer centraal gelegen en zijn vele bestemmingen binnen de Ring gauw te bereiken.

BIJZONDERHEDEN
- Afgekochte erfpacht t/m 31 maart 2057,
- GUNSTIGE eeuwige afkoop erfpachtmogelijkheden,
over te nemen van huidige eigenaar/verkoper, Voor rekening van Koper,

- gemeenschappelijke LIFT,
- Kozijnen v.v. DUBBEL glas,
- RIANT balkon / terras (14,8 m2) met MOOI en VRIJ uitzicht over water,
- Woonoppervlakte: 73,8 m2 (NEN 2580 gemeten, meetrapport aanwezig),
- Bijbehorende berging (begane grond): 7,2 m2)

Vereniging van Eigenaars 'VvE Olifantswerf 14-81 Kattenburgerkruisstraat 5'
- Gezonde en Professionele Beheerder: "VvE Beheer Amsterdam'
Tel: 020 - 520 90 00 – E:
- Maandelijkse VVE-bijdrage € 95,12 voor woning en berging

- Oplevering in overleg,
- De koopakte zal worden opgemaakt door een notaris in Amsterdam;
- Er is een overeenkomst niet eerder dan na het tekenen van de koopakte

Parkeren bewoners:
Indien geen wachtlijst, beide volgende opties:
- via bewonersgarage 'Hofgarage' (Kattenburg I), Kattenburgerstraat 50-52:
auto: € 38,50 per maand / motor: € 29,56 per maand of
Bewonersvergunning op straat: € 173,25 per half jaar
(meest actuele informatie op het moment van aanvraag van de parkeervergunning).

Wees welkom en maak gauw een afspraak voor bezichtiging voor dit super leuke appartement!

RICHTLIJNEN RIVM BEZICHTIGINGEN:
- Bezichtigingen doen wij 1 op 1 en op afspraak,
- Wij reserveren 15 a 20 minuten per bezichtiging, kom svp op tijd,
- Wees welkom met max. 2 personen (incl. kind);
bij meerdere mensen eventueel dubbele afspraak boeken van max. 30 minuten,

- Houd minimaal 1,5 tot 2 meter afstand,

- HOUD SVP VOOR IEDERS GEZONDHEID de RICHTLIJNEN van het RIVM in acht,
en ANNULEER de afspraak bij (lichte) keelpijn, (lichte) verkoudheid, loopneus, griep, koorts en of hoesten.