logo

Weteringstraat 39-A 1017 SM Amsterdam
Telefoon (020) 670 76 60


wonen@vanatotzmakelaardij.nl
annoeska@vanatotzmakelaardij.nl

004

logo

Hoofdweg 447-3+4 hoog, Amsterdam|VERKOCHT !

 

Vooraanzicht-Custom
Straatbeeld-ri-Mct-plein-Custom
Straatbeeld--Custom
Doorkijk-close--Custom
Doorkijk-Custom
Gang-ri-gr-slkr-Custom
Gang-hal-Custom
Zitgedeelte-Custom
Woonkamer-ri-gang-Custom
4e-kamer-ri-wm-t-Custom

 
Wilt u graag een woning met maar liefst 4 kamers, 2 woonlagen, 2 balkons, geen bovenburen, een riant buitenterras (ca. 35m!) met vrij uitzicht en het Erasmuspark zo goed als uw voortuin?
3e verdieping 1393075264e verdieping 139308747 Custom
Laat u verrassen in de geliefde woonwijk 'de Bos en Lommer' met nabij gelegen prachtige parken en talrijke voorzieningen.

Deze royale 4 kamer woning is gelegen aan de brede Hoofdweg met langgerekt stratenpatroon en met fraaie 'Amsterdamse School' gevelarchitectuur. Met name op de hoeken van de gebouwen is deze decoratieve stijl terug te zien.

De woonwijk dankt haar mooie ruimtelijke wijze van bebouwing aan 'Plan West' uit de vorige eeuw. Ook behoren deze woningen over het algemeen tot de gemiddeld betere degelijke bouw; de woningbouw is destijds gefinancierd door woningbouwverenigingen.

Paar bonussen: DAK is vernieuwd in mei 2018 (en opbouw oktober 2019), HR++ glas is in december 2013 aan de voorzijde van de woning geplaatst en de ERFPACHT is t/m 15-01-2064 afgekocht plus de gunstige erfpachtmogelijkheden (uit 2019) zijn over te nemen.

Indeling:
De afsluitbare entree op de begane grond geeft toegang tot de bovengelegen verdiepingen.

Dit appartement heeft haar eigen entree op de 3e verdieping. Vanuit de hal v.v. intercom zijn alle vertrekken bereikbaar waaronder de gezellige en heerlijk lichte wooneetkamer met open keuken, eetgedeelte met voldoende ruimte voor een fijne eettafel en de erker als zitgedeelte waar het lekker zitten is om bijvoorbeeld te lezen of gewoonweg even te ontspannen. Vanuit de woonkamer is er toegang naar het balkon dat aan de voorzijde gelegen is.

De wooneetkeuken:
De moderne en hoek opgestelde keuken is van alle gemakken voorzien en compleet uitgerust met 'Zanussi' inbouwapparatuur, o.a. een oven/magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, 4-pitsgasfornuis en afzuigkap. Daarbij is de keuken voorzien van handige opbergkasten en lades.

Op de 3e verdieping bevinden zich aan de achterzijde 2 ruim bemeten kamers. De kleinere kamer geeft toegang tot het zonnig gelegen balkon gelegen over de volle breedte van de woning. In de hal bevindt zich het separate toilet en de badkamer v.v. douche en wastafel. Vanuit iedere kamer is de badkamer en het toilet afzonderlijk te bereiken.

De hal geeft via een interne vaste trap toegang naar de royale 4e kamer gelegen op de bovenste verdieping.
Wel zo makkelijk bevindt zich op deze verdieping ook een 2e toilet en een aparte grote ruimte voor wasmachine en droger aansluiting.
De H.R. C.V. ketel is handig en ruimtebesparend opgesteld bij de opgang naar deze 4e verdieping.

De super plus van deze kamer is de toegang tot het geweldige riante dakterras van maar liefst 35 m2!

Het dakterras is grotendeels op het Zuidwesten gelegen waar je tot laat in de avond heerlijk kunt zitten met vrij uitzicht op de schitterende zonsondergang.
Het bijzondere van het eveneens zonnig gelegen terras aan de voorzijde is de unieke doorkijk met vrij zicht naar het Erasmuspark.

Dit appartement heeft veel te bieden.
De woning heeft gemiddeld genomen veel kamers, veel buitenruimte (44 m2 in totaal), is ruimtelijk van opzet, beschikt over 2 woonlagen en is sfeervol afgewerkt.

Vrijwel de gehele woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer in een warme tint. De wanden zijn strak en in lichte kleuren afgewerkt.

Verwarming en warm water:
Middels een eigen HR CV ketel ( 2008).

Elektra:
De elektrische installatie is modern en in 2009 geheel vernieuwd.

Locatie woning:Amsterdam West, woonwijk 'de Bos en Lommer':
Deze fijne dubbele bovenwoning is gelegen aan de mooie brede Hoofdweg met aan de overzijde van de woning het heringerichte fraaie Erasmuspark, het op steenworp afstand gelegen grote, prachtige Rembrandtpark en het op korte fietsafstand gelegen Westerpark.

'Terrasmus', een gezellige horeca gelegenheid in het Erasmuspark en seizoensgebonden open (dit jaar open per 29/02/2020) is een fijne plek om te ontbijten, lunchen, van live muziek te genieten en van de vele activiteiten die er worden georganiseerd. Zowel voor jong als oud!

Er heeft de afgelopen jaren een grootstedelijke vernieuwing plaats gevonden in de Bos en Lommer waardoor het wonen en leven hier in rap tempo meer dan ooit zeer geliefd is geworden.

De nabije ligging van prachtige stadsparken, de vele voorzieningen, uitstekende openbaar vervoer mogelijkheden en autoweg verbindingen hebben daarbij een grote aantrekkingskracht op deze populaire woonplek.

Het levendige 'Bos en Lommerplein' bevindt zich op loopafstand, met onder meer een dagmarkt en de Bos en Lommerweg met talrijke voorzieningen. Ook bevindt zich hier 'Podium Mozaïek'.

Aan de Jan van Galenstraat en de Jan Evertsenstraat bevinden zich nog echte ambachtelijke winkels, grote supermarkten en diverse horeca gelegenheden. Het nabij gelegen opgeknapte Mercatorplein biedt eveneens diverse gezellige en trendy horeca met grote buitenterrassen.

Daarbij is de Bos en Lommer rijk aan vele heerlijke internationale keukens. Keuze volop!

De 'Amsterdamse Hallen' met een divers aanbod aan cultuur, eten, bibliotheek en bioscoop bevindt zich op ca. 10 minuten fietsen achter de winkelstraat Kinkerstraat.

In de directe omgeving bevinden zich scholen, kinderopvang en medische voorzieningen.

Sport/recreatie:
De woning is centraal gelegen t.o.v. het Erasmuspark, het Rembrandtpark, het Westerpark en het Sloterpark met watersport recreatie op de Sloterplas en het Sloterparkbad (o.a. 50 m. bad).
Op 5 a 10 minuten fietsen ligt het grote sportcentrum 'SportPlaza Mercator' met eveneens groot zwembad.

Zo woont u in de stad met alle grootstedelijke voorzieningen en tegelijk te midden van vele prachtige stadsparken.

Bereikbaarheid:
Er zijn diverse tram- (7) en buslijnen (15 en 18) op loopafstand van de woning gelegen. Station Sloterdijk, Station Lelylaan en het Centraal Station Centrum zijn nabij gelegen.
Auto: de Ringweg A-10 is binnen een paar minuten te bereiken met diverse verbindings-wegen o.a. de A-4, A-5, A-7 en A-9.
Fiets: met de fiets is de Jordaan, Oud Zuid, Oud-West dan wel het centrum van Amsterdam binnen 10 a 15 minuten bereikbaar. Via het Rembrandtpark is er een unieke fiets- / wandel route naar Amsterdam Zuid of andersom naar Amsterdam West.

BIJZONDERHEDEN
- DAK vernieuwd in mei 2018,
- Dak opbouw vernieuwd oktober 2019,
- Dubbele beglazing, met aan de voorzijde:
HR++ glas (december 2013 geplaatst),
- Woonoppervlakte: 74,3 m2 (NEN 2580 gemeten, meetrapport aanwezig),
- ZONNIG gelegen dakterras: 34,5 m2 (nen2580),
- 2 Woonlagen, erker, 2 balkons (9,5 m2), vier kamers,

ERFPACHT:
- Afgekochte erfpacht t/m 15 januari 2064,
- Zeer gunstige erfpachtmogelijkheden over te nemen van huidige eigenaar/verkoper,

Vereniging van Eigenaars Hoofdweg 447 te Amsterdam
- Actieve VvE met professioneel beheerder 'Ribon Beheer': 020-33 75 836
- VVE-bijdrage € 75,- per maand

- Parkeren middels vergunning (momenteel geen wachtlijst),

- Oplevering in overleg,
- De koopakte zal worden opgemaakt door een notaris in Amsterdam;
- Er is een overeenkomst niet eerder dan na het tekenen van de koopakte

Wees welkom
Nieuwsgierig geworden naar dit super mooie appartement met riant dakterras in de hippe Bos en Lommer?

Maak gauw een afspraak met kantoor. Wij doen graag een bezichtiging met u!