logo

Weteringstraat 39-A 1017 SM Amsterdam
Telefoon (020) 670 76 60


wonen@vanatotzmakelaardij.nl
annoeska@vanatotzmakelaardij.nl

004

logo

De Eendracht 17 - Amstelveen|VRAAGPRIJS: € 415.000,-- k.k

Zolder-Custom
Woonkamer-t-Custom
Woonkamer-Custom
winkelcentrum-Custom
Vooraanzicht-jst-Custom
Tuin-Custom
Trap-1everd-aanpassing-Fank-Custom
Parkje-Custom
Toilet-Custom
omgeving-a-Custom

 

Nabij prachtige landelijke natuurgebieden en talrijke voorzieningen in ruim opgezette, groene en sfeervolle woonwijk 'Middenhoven':

De Eendracht 17 
1188 GN Amstelveen

Modern en goed onderhouden 5- kamer HOEKwoning met veel licht, ruimte en comfort.

Dit ruime en super fijne woonhuis met zonnig gelegen achtertuin op het Westen met buiten berging, eigen parkeerplaats en elektrisch oplaadpunt is uw bezichtiging meer dan waard!

De woning is gelegen in de groene, sfeervolle woonwijk Middenhoven, nabij het prachtige natuur- en recreatiegebied de Bovenkerkerpolder, Middelpolder en de Amstel.

Op loopafstand ligt het winkelcentrum Middenhoven waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen, diverse detailhandel zaken en horeca gelegenheden. Het luxe, grote en overdekte winkelcentrum 'Het Stadshart' met een gevarieerd aanbod aan winkels, voorzieningen, diverse gezellige horeca gelegenheden met terras ligt op een kleine 10 minuten fietsafstand.

Deze heerlijk lichte hoekwoning met ruime tuin beschikt over maar liefst 5 kamers en is verdeeld over 3 woonlagen.

Op de begane grond bevindt zich in de hal een garderobekast, de meterkast en een separaat toilet. Vanuit de hal is er toegang tot de grote woonkamer met half open keuken. De woonkamer met mooie houten vloer is verdeeld over een zithoek en de wooneetkeuken.

De grote glazen schuifpui geeft toegang tot de fraai omheinde en zonnig gelegen tuin.
Bij mooi weer, is er middag- en avondzon totdat de zon ondergaat! Er is een grote berging in de tuin met ruimte voor fietsen en opbergruimte. Via de achterom in de tuin kunt u makkelijk met de fiets naar binnen en buiten.

Keuken:
De moderne en half open keuken grenst direct aan raampartijen. Het zicht naar buiten is fijn evenals de extra lichtinval tijdens het koken. De keuken is uitgerust met een U-vormig groot aanrechtblad, spoelbak, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, voorraadkasten en designradiator.

Vanuit de hal is er toegang naar de twee bovengelegen verdiepingen waar zich nog vier kamers bevinden.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers waarvan de grote ouderslaapkamer en 2 slaapkamers van mooi formaat. Eén daarvan is nu voornamelijk in gebruik als riante walk in closet.

De badkamer:
De badkamer bevindt zich ook op deze verdieping. De moderne badkamer is uitgerust met groot ligbad/combinatie douche, wastafel, 2e toilet en groot badkamerraam.

2e Verdieping:
Op de tweede verdieping bevindt zich de zolderkamer met aan weerszijden twee grote dakramen.
Dit is een heerlijk lichte en privé gelegen ruime kamer, welke uitstekend te gebruiken is als werk-/ studeerkamer maar natuurlijk ook als grote slaapkamer of logeerkamer.

De C.v. ketel en de wasmachine aansluiting bevindt zich ook op deze verdieping.

De wanden en plafonds in de woning zijn in lichte kleuren gestuukt en geschilderd.

Locatie:
De woning is rustig gelegen in de ruim opgezette woonwijk 'Middenhoven' nabij de prachtige landelijke Zuidoostzijde van Amstelveen.

De groene woonwijk is een ideale locatie voor een gezin met jonge kinderen en ook voor een ieder die ruimte, ontspanning en natuur kan waarderen.

Op loopafstand bevinden zich meerdere winkelcentra zoals 'Middenhoven' en de 'Parlevinker' in de naastgelegen woonwijk Waardhuizen. Het grote overdekte en luxe winkelcentrum 'het Stadshart' ligt op een kleine 10 minuten fietsafstand. Hier bevinden zich tal van winkels, bioscoop / theater, horeca- en uitgaansgelegenheden.
In de nabije en directe omgeving bevinden zich diverse (medische) zorgvoorzieningen o.a. Amstelland Ziekenhuis, schoolvoorzieningen zoals basis- / middelbare scholen / de Internationale School en diverse kinderdagopvangcentra.

Buitengebied, Recreatie, Sport en de Amstel:
De woning ligt op korte afstand van het landelijke natuurgebied 'de Amstel', 'de Bovenkerkerpolder', 'Botshol' en de graslanden van vogelgebied 'De Middelpolder'. Natuurgebied 'De Poel', grenzend aan het Amsterdamse Bos ligt op een kleine 10 minuten fietsen.

Het sport en recreatief voorzieningenaanbod is enorm. Er is een divers aanbod aan sportfaciliteiten in de nabije omgeving. Het merendeel van de sportaccommodaties wordt gevormd door de sportvelden: voetbal, hockey, tennis, atletiek, rugby en meer. Nabij gelegen is het zwembad de Meerkamp met diverse binnen- en buitenbaden en golfcentrum 'Amsteldijk' met een 9-holes golfbaan.

Bereikbaarheid:
De woning is centraal gelegen t.o.v. Schiphol (10 minuten), Utrecht, Haarlem en Amsterdam.
Er zijn uitstekende verbindingen via de Ring A-10, de A-9, A-1, A-2, A-4 en A5.
Diverse bussen rijden naar hartje Amsterdam, Schiphol en Stadshart Amstelveen waar een groot busstation is met diverse verbindingen naar omliggende steden en dorpen. Eind 2020 gaat de sneltram 'AMSTELtram' 25 rijden. Deze sneltram zal Amstelveen Zuid met Amsterdam Zuid verbinden.
Daarna wordt de lijn doorgetrokken naar het centrum van Uithoorn.
Tramlijn 5 (beginpunt Stadshart, het Binnenhof) rijdt via Amsterdam Zuid, Leidseplein naar het Westerpark.

Fiets: Amsterdam Zuid ligt op ca. 25 minuten fietsen, Uithoorn op een kleine 20 minuten en het Amstelveense Stadshart op ca. 10 minuten fietsafstand. Het fietspad in de nabijgelegen Middelpolder gaat voor een groot deel richting Amsterdam. Ook het dichtbij gelegen fietspad het Kazernepad (het Zwartepad) loopt van Amstelveen Zuid naar het oude Haarlemmermeerstation in Amsterdam Zuid.

Bijzonderheden:
- HOEKWONING, gelegen op EIGEN grond,
- MOOIE en ZONNIG gelegen tuin met (fietsen) BERGING (7,4m2) en ACHTEROM,
- Parkeerplaats op eigen terrein; met ELEKTRISCH oplaadpunt en extra elektra groep hiervoor,
- Schilderwerk zomer 2019: schuifpui buitenzijde en de wanden / plafonds op de 1e en 2e verdieping
- Ramen alle v.v. DUBBELE beglazing,
- Ramen achterzijde v.v. ELEKTRISCHE ROLLUIKEN,
- Onderhoud dak en dakgoten jaarlijks bijgehouden,
- H.R. Cv ketel (2014), jaarlijks onderhouden,
- Moderne elektrische installatie,
- Energielabel: definitief label C,
- Oplevering in onderling overleg.
- December 2020 (prognose), Tram 25 gereed (Amsterdam Zuid - Amstelveen). Vervolgens wordt de tram doorgetrokken naar het centrum van Uithoorn