logo

Weteringstraat 39-A 1017 SM Amsterdam
Telefoon (020) 670 76 60


wonen@vanatotzmakelaardij.nl
annoeska@vanatotzmakelaardij.nl

004

logo

Rosa-Spierlaan-382-te-Amstelveen- € 235.000,- k.kFor short English summary see below! 

Bent u op zoek naar een zonnig gelegen, zeer licht en ruim drie kamer appartement met vrij uitzicht? 
Kom dan zeker dit praktisch ingedeelde en mooie hoekappartement (70 m2) met erker en balkon op het Zuidwesten bezichtigen. Het balkon en de riante woonkamer met erker geven een grandioos vrij uitzicht op de omgeving! 

De zon schijnt al in de vroege middag op het balkon en 's avonds zijn er geregeld mooie zonsondergangen te zien. Bij wisselvallig weer zijn er menig spectaculaire regenbogen te zien. 

Het appartement is gelegen in het kindvriendelijke, groene en ruim opgezette 'Westwijk', een relatief recent gebouwde woonwijk met frisse en kleurrijke uitstraling waar het prettig thuiskomen en vertoeven is. 

De woning is gelegen in een goed onderhouden appartementencomplex met een afgesloten centrale entree met vernieuwd luxueus bellentableau (2011), videofoon-intercom systeem, 2 liften en trappenhuis. Voor het complex is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Het appartement is gelegen op de 5e verdieping en heeft een praktische indeling. De woning omvat een ruime hal v.v. meterkast en aparte bergkast met C.V. installatie. De hal geeft toegang tot alle vertrekken: de zeer ruime hoekwoonkamer met grote ramen en erker als fraai uitzichtpunt naar buiten, een gezellige eethoek, de half open keuken, het ruime balkon op het zonnige Zuidwesten, twee (slaap) kamers, beide van goed formaat, een grote badkamer en een separaat vernieuwd toilet met wasfonteintje. 

De woonkamer is extra sfeervol door de hoekligging en heeft een speels karakter door de aanwezigheid van de erker. De vele grote ramen zorgen voor veel lichtinval en door de lage borstwering kunt u eveneens ontspannend op de bank genieten van het mooie uitzicht waaronder naar het Zuidelijk deel van het Amsterdamse Bos! 

Keuken: 
De keuken is uitgerust met een eenvoudig keukenblok met veel opbergkasten, dubbele spoelbak en een fraaie en praktisch eenvoudig schoon te houden keukenvloer. 

Badkamer: 
De badkamer is voorzien van een combinatie ligbad/douche, wastafel en wasmachine/droger aansluiting. 

Separaat toilet met wasfonteintje: 
Geheel vernieuwd in 2015. 

Installaties: 
Moderne groepenkast met aardlekschakelaar, 
V.R.-C.V. Ketel (2007) voor verwarming en warm water 

Parketvloer (nieuw aangebracht in 2011): 
In vrijwel het gehele appartement ligt een fraaie houten parket vloer. 

Box: 
Op de begane grond bevindt zich de ruime bijbehorende (fietsen) berging. 

Indeling, in het kort: 
Centrale entree van het appartementencomplex via afgesloten entree met brievenbussen, bellentableau, videofooninstallatie, 2 liften en trappenhuis. Woning is gelegen op de 5e verdieping: hal v.v. meterkast, bergkast, badkamer en separaat toilet met wasfonteintje. De hal geeft toegang tot de grote (slaap)kamer, 2e (slaap)kamer, woonkamer met semi open keuken, eethoek en balkon. Bijbehorende berging op de begane grond. 

Locatie / voorzieningen: 
De woning is gelegen in een rustige straat met vrij uitzicht in de ruim opgezette woonwijk 'Westwijk.' Op loopafstand ligt het recent vernieuwde en sfeervolle winkelcentrum. U kunt hier terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. Er zijn o.a. twee grote supermarkten, drogisterijen en diverse kleine detailhandel zoals de gezelligheid van een bakker, een bloemenzaak, kaasspecialist, groentewinkel, postkantoortje en meer. 
Overige voorzieningen zijn onder meer kapsalons, diverse horecagelegenheden, een bibliotheek, medische voorzieningen, kinderopvang en scholen. 

Het moderne en luxe winkelcentrum van Amstelveen 'het Stadshart' is zowel lopend als op korte fietsafstand gelegen. Hier bevinden zich tal van winkels, bioscoop / theater, gezellige horeca- en uitgaansgelegenheden, overige voorzieningen en een groots busstation met goede verbindingen naar omliggende steden en Schiphol. 

Sport, Natuur en Recreatie: 
Sport-, natuur- en recreatie liefhebbers kunnen hun hart ophalen met het gevarieerde aanbod van vele sportverenigingen, zwembad De Meerkamp, golfclub De Amsteldijk en het nabij gelegen prachtige natuurgebied omvattende de Bovenkerkerpolder, de Middelpolder, de Amstel en Botshol. 

Het bijzonder grote en ruim uitgestrekte Amsterdamse Bos met haar ingang aan de Zuidzijde bevindt zich slechts op een kleine 10 minuten lopen van de woning. Het prachtige parklandschap aan deze Zuidzijde is het meest recente gerealiseerde stuk Bos (1955) en biedt menig natuur-, sport- en recreatieliefhebber plezier en ontspanning. 

Bereikbaarheid: 
Op loopafstand bevinden zich bus 172 (Amsterdam) / 199 (in 15 minuten naar Schiphol) alsmede sneltram 51 met rechtstreekse verbinding naar het Centraal Station. Tram 51 krijgt in de toekomst een nieuwe verbinding van Amsterdam tot aan Uithoorn! 
Nu is dat tot aan Westwijk. Tramlijn 5 ligt op 10 minuten fietsafstand. 
Met de auto zijn op korte afstand de op- en afritten van de A9 met een snelle verbinding (A-10/A-4/A-5/A-2) naar Amsterdam, Schiphol, Hoofddorp, Haarlem, Utrecht e.d. zeer goed bereikbaar. 

Bijzonderheden: 
Eigen grond, bouwjaar 1991 
Twee liften, Videofoonsysteem, 
Dubbele beglazing (geheel), 
Fraai parket (2011) in vrijwel gehele appartement, 
5e Verdieping (6e woonlaag), 
Netto woonoppervlakte: 70,2 m² 
Balkon, netto oppervlakte: 5,2 m2 
Berging begane grond: 3,7 m2 

Vereniging van Eigenaren 'Westpark I', 
Professionele Beheerder, VvE Metea: 030- 60 03 930 
- Nieuw op te stellen MJOP in 2018 (loopt nu niet synchroon met de notulen) 

- Kans bestaat dat de V.R.-CV ketels vervangen moeten worden voor H.R.-C.V. Ketels (wordt besproken op de vergadering in maart 2018):
nu geen concreet besluit hierover genomen.

Actieve en financieel gezonde VvE, 
Positief reservefonds, 
Maandelijkse servicekosten: € 113,86 per maand 
Oplevering: in onderling overleg 

Foto's buiten: Uitzichtfoto s en het Amsterdamse Bos. 

English summary: 
Well kept and light 2-bedroom apartment on fifth floor of an apartment building that has been built in 1991. The complex has a closed entrance with a modern videophone system and two elevators. The apartment has a storage on the ground floor. The apartment is located close to Shopping Centre Westwijk, 'Stadshart' (10 minutes by bike), the Amsterdamse Bos, public transport (bus and tram) and roads. The apartment is equipped with a nice, spacious living room with a lot of light coming in, a semi open kitchen, two good sized bedrooms, a bathroom with a shower and a handbasin and a nice balcony facing Southwest with a spectacular view over the green surroundings. Total living space 70 m² excluding surface area 5,2 m² balcony, storage 3.7 m2, content 206,4 m3. 

Particulars: 
- The service charges are € 113,86 per month; 
- Heating and hot water provided by individual heating system; 
- Fully isolated; 
- Delivery date in consultation